"თევზეული ქართულ სამზარეულოში" - კიდევ ერთი კულინარიული გზამკვლევის მომზადება, რომელშიც 70-ზე მეტი ადგილობრივი, ქართული თევზის რეცეპტია თავმოყრილი სრულდება.
ახალი კულინარიული გზამკვლევი აჭარის ტურიზმის დეპარტამენტის ტურისტული პროდუქტების სააგენტომ კულინარიული ტურიზმის პოულარიზაციისა და განვითარების მიზნით მოამზადა. წიგნში შავ ზღვასა და აჭარის შიდა წყლებში არსებული თევზეულობისგან მომზადებული კერძების რეცეპტიები თემატურადაა განთავსებული.
Insider WEEKEND-ის მხარდამჭერია სელფი მობაილი
უახლესი
8 თვის წინ
სსიპ-ებში სტაჟირება ანაზღაურებადი ხდება8 თვის წინ
იტალიური დღეები გორგიაში